Advies gevraagd lange smalle tuin

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 27/11/2004 - 15:02
Alexander

Advies gevraagd lange smalle tuin

Hallo,
Wat kan ik het beste veranderen aan mijn tuin?Alle tips zijn welkom.zie foto:
https://tinyurl.com/yxcu9mw8

za, 27/11/2004 - 15:09
Anoniem (anoniem geplaatst)

Nu gaat het lukken...

Advies gevraagd lange smalle tuin
za, 27/11/2004 - 19:30
Anoniem (anoniem geplaatst)

Alos je mij je adress over maakt samen met de lengte en de breedte van de tuin stuur ik je per post een plan. guidohaemersatmsn [dot] com

za, 27/11/2004 - 20:48
Anoniem (anoniem geplaatst)

Mailtje is onderweg Guido!
Alvast bedankt.

zo, 12/12/2004 - 16:17
Anoniem (anoniem geplaatst)

Een plan maken zonder te weten waar de noordpijl, grondsoort, welke beplanting het liefst, lievelings kleuren en cetra en cetra, kan niet. Ga uit van de basis van de huiskamer. Zorg dat de tuin erbij hoort. De kleuren, plus de vormen van de huiskamer, zorgen voor een vloeiende beweging. Brei als het waren door. Dit geeft rust.
Dus als jij van strakke vormen houd en de huiskamer is wit met zwart en rood, vormen dit de basis kleuren en strakke vormen. Al gaan de kleuren niet altijd op, want eens in de zoveel tijd veranderd de mens de kleuren en inrichting. Maar zal niet zo snel veranderen van klassiek naar modern. Een lange tuin door breken, zorgt voor een bredere tuin met spannende hoeken. Zoals de stenen shuin neer te leggen, of strakke lage heggetjes maken, zodat andere mensen zeggen; wat zal daar nou achter zitten. Verder adviseer ik om gewoon een tuinarchitect in jou buurt te bellen en vragen wat het kost om langs te komen voor het maken van alleen een schets.

ma, 13/12/2004 - 21:24
Anoniem (anoniem geplaatst)

hallo,

wil je een siertuin of groetetuin, of beide?
Dan zou ik vooraan bloemen planten(mooi uitzicht) en achteraan groentetuin.
Wat mij op de foto opvalt, zijn die betonplaten als afsluiting.Langs die platen zou ik het wandelpad maken omdat daar waarschijnlijk het minst licht is.Heb je toch veel licht op die platen, is dat goed geschikt om braambessen of frambozen langs te leiden.

groetjes,
den ouwen

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag