Compostmolen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 17/06/2007 - 11:18
rhodo

Compostmolen

Een goedendag,
Enige tijd geleden was er op de Franstalige Belgische televisie een reportage over een Nederlandse tuin en de eigenaresse des tuins toonde een machine die ze in Duitsland gekocht en die compost fijnmaalt. Dat is nou net wat ik nodig heb - mijn zelfgemaakte compost, hoewel takken altijd eerst gehakseld worden, is uiteindelijk toch nog te grof. Weet iemand mij te vertellen waar ik zo'n machine kan kopen? In Duitsland, blijkbaar, maar waar of hoe dan, of wellicht ook elders (internet?). Bedankt.

zo, 17/06/2007 - 23:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Deze maal-molens worden ook in NL en België aangeboden. In tuintijdschriften staan soms advertenties anders gewoon op googlen. Bedoelt u daarentegen de compost tumbler (een soort molen waarin je composteert door dagelijks de boel rond te draaien en te mengen) pas dan op: de leverancier verschuilt zich achter een postbusnummer en veel niet goed geld terug geruis: dus zeg maar de afdeling gezondheid-, haargroei-, en afslankmiddelen. dat zegt genoeg.

Ruud

za, 23/06/2007 - 00:03
rhodo

Dank je Ruud. Googlen had ik geprobeerd maar tevergeefs. Ik zal nu eens bij de kiosk wat tuintijdschriften inneeuzen. Mocht je het zelf ergens tegenkomen, dan zou ik je zeer erkentelijk zijn als je me een seintje wil geven. Groeten

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag