Gerbera na 1 dag al :(

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 05/07/2003 - 13:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

Gerbera na 1 dag al :(

He!
Ik heb een probleempje! Ik heb een nieuwe gerberaplant gekocht bij het tuincentrum! Thuis netjes in een pot met potgrond gezet, water erbij en op de vensterbank gezet! 's ochtends staat hij in de zon, s'middags en 's avonds in de schaduw. Maar na 1 dag hangt de gerbera al zielig naar beneden! Wat moet ik doen?

Hellup! Marleen

za, 05/07/2003 - 20:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

uh ik denk als ik het zo hoor dat je teveel water heb gegeven ze mogen niet teveel hebben dan gaan ze slap hangen.de plek waar je hem heb neer gezet is goed. groetjes gido(hovenier)

wo, 13/04/2005 - 14:19
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb een Gerberaplant kado gekregen. (Ik had er nog nooit van gehoord). Het plantje staat ook bij mij op de vensterbank. Na een dag of twee hingen de bloemtjes naar beneden. Mijn schoonmoeder vertelde dat het plantje elke dag een slokje (!) water nodig heeft. En, ja hoor, de bloemetjes staan weer vrolijk rechtop !

ma, 26/02/2007 - 16:06
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik wil ook te weten komen hoe ik mijn mooi gerberaplantje kan verzorgen en als gerbera buiten in de volle grond kan gedijen?Er is bijzonder weinig te vinden hierover op internet. Mercie voor de tips die ik hopelijk in grote getale ga ontvangen.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag