katten

13 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 22/07/2005 - 12:42
Anoniem (anoniem geplaatst)

katten

Wat is effectief om katten uit de tuin te weren? Ik heb de bij de tuinwinkel beschikbare producten (korrels) geprobeerd maar dat werkt van geen kanten. Ik ben radeloos.

vr, 22/07/2005 - 12:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

tuinslang of emmer water, sateprikkers (met de stompe kant boven) in de grond steken, bodembedekkers planten zodat katten geen aarde meer vinden om in te graven, planten met stekels e.d planten op de plekken waar ze graven... succes!

vr, 22/07/2005 - 21:21
Anoniem (anoniem geplaatst)

koffiedrab - zijn het uw katten? dan is het af te leren
vreemde katten water is erg goed middel en zoals eerder genoemd
verder is azijn ook een produkt wat ze niet lekker vinden en er
zijn bep.planten - afrikaantjes en anderen die voor een kat reden zijn om weg te gaan. Doen ze behalve piesen en poepen nog graven? dan is kippengaas ook een oplossing
jammer dat je er last van hebt. sterkte

vr, 22/07/2005 - 21:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ben zelf eigenaar van 2 katten en heb ook een tuin die evenals die van de buren als tuin is bedoeld en niet als speelplaats voor de katten. De oplossing? Cacaodoppen. Mijn katten hebben er een bloedhekel aan en komen zelfs nadat de cacaodoppen redelijk verteerd zijn, niet meer in de borders. Wel als eerste laag ook een rdelijke dikke laag aanbrengen, zoals op de zak beschreven staat. Succes

vr, 22/07/2005 - 22:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

de kat vangen in een vangkooi en naar het asyl brengen
Als hij een chip heeft, kunnen ze daar de eigenaar opsporen.Dan de eigenaar aansprakelijk stellen voor de aangebrachte schade en verzoeken het dier op eigen terrein in te sluiten.
een andere methode is om te zorgen dat je geen droge losse open plekken in de tuin hebt en als je die tijdelijk hebt, er stekeltakken bv. van rozen op te leggen.

za, 23/07/2005 - 01:05
Anoniem (anoniem geplaatst)

knoflook poeder.en me buurmeisje had gelezen stikstof vinden katten niet lekker.weet je waar dat in zit? in je haar.ja heel raar.maar als je je haar hebt geknipt even in de tuin gooien.ik heb zelf nu konijnen en het valt mee met de katten.( ze lopen bij mij los)en weet je dat konijnen de beste meststof leveren aan je tuin.
die van mij eten luxe.(veel groente etc). ze snoeien ook wel je tuin de konijntjes.ik ben blij met ze.

za, 23/07/2005 - 10:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

Onze tuin is geadopteerd door de kat van buren een paar huizen verderop. Dat werk prima andere katten komen nu vrijwel niet meer in onze tuin.

De 'leenkat' knabbelt wat aan het siergras en zal wel eens een vlagje plaatsen tegen de heg, maar op deze manier wordt het geen kattebak.

zo, 24/07/2005 - 13:09
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zelf heb ik al jaren katten, natuurlijk willen ze behalve in mijn tuin ook plassen in de tuin van de buren. Maar.......ik hou wel een kattenbak erbij ! Veel mensen hebben die niet meer in huis en vinden het dan gek dat de katten een adresplek zoeken. Heel leuk vond ik alle reakties, maar er is maar één goed advies.....De cacaodoppen. Alle adviezen van stokjes of prut van het een of ander helpt echt niet. De dure tuinwinkel producten/korrels ook echt niet, zonde van je geld. Verder heb ik met mijn eigen katten ontdekt, dat ze heel graag een kuiltje graven op een open aardeplek, zodra daar een laag soort plantje groeit laten ze die met rust. Succes!

ma, 25/07/2005 - 14:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

Kat naar het asiel brengen lijkt me niet de oplossing. Kun je wel aan de gang blijven. koffieprut werkt beter. Of een hondje.

ma, 08/08/2005 - 15:47
Anoniem (anoniem geplaatst)

Mijn vader had een voliere in de tuin en hierop kwamen ook veel katten af. Hij had een apparaat dat een geluid geeft dat door mensen niet te horen is, maar waardoor katten uit de tuin blijven. Hij was hier heel erg tevreden over. Helaas is mijn vader vorig jaar overleden. Voor ons is dit apparaat overbodig, indien u interesse heeft kunt u ons bereiken op a_coosenathotmail [dot] com

di, 06/09/2005 - 10:45
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb begrepen dat cacaodoppen zo licht zijn dat ze door de tuin kunnen waaien. Is dit ook zo?

wo, 12/10/2005 - 01:16
Anoniem (anoniem geplaatst)

Niet als ze nat zijn. Natte cacaodoppen plakken juist aan de grond.

za, 26/11/2005 - 17:57
Anoniem (anoniem geplaatst)

Goedendag noem ik me Virginia, ik ben Belgisch (wallone) dus bedroefd als er fouten zijn. Ik vind dat schandelijk om kwade zoals dat aan deze bêtes armen te doen. Want ja kan men over "kwade" spreken want deze dieren lijden in deze bocals, zij zijn niet ontstaan om dat te verdragen. Bedenkt u heel uw leven in een fles, uw vervormd lichaam neemt de vouwen van de fles. Dat heeft een afkeer me en ik begrijp niet dat dat bestaat. Hoe hebben mensen deze ideeën in hoofd?! men moeten reageren kunnen hebben, moet men dat dat! aan aan iedereen herzien verandert, om met me contact op te nemen = > https://tinyurl.com/y2d45zta

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag