katten plassen tegen taxusheg

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 08/08/2003 - 11:31
Anoniem (anoniem geplaatst)

katten plassen tegen taxusheg

De katten plassen tegen de taxusheg en die wordt dan bruin. Wat kan ik er tegen doen. Iedere suggestie is welkom. Helpt b.v. kattenschrik van Ecostyle ?

vr, 08/08/2003 - 12:23
Anoniem (anoniem geplaatst)

Soms helpt castreren van de kater, maar niet altijd.Ook poezen doen het en als zo'n plek eenmaal favoriet is.....Of kattenschrik helpt?....ja, net zoveel als een druppel jodiumtinctuur in een glas water bij een zere keel(waar mijn moeder in geloofde) Bij mij werkt hondenschrik in ieder geval niet. Maar wie weet, gelooft de kat er ook in. Het enige wat ik uit eigen ervaring weet is dat je er maar in moet berusten. Of de een of andere ludieke oplossing bedenken: een plaatje kunststof voor de taxusinfo-icon zetten of zo.Als er dan minstens een half jaar niet tegen geplast is kun je het misschien weghalen. Maria

vr, 08/08/2003 - 12:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zoals honden en veel andere dieren hebben katten ook dat ze hun territorium uitzetten, castreren helpt (onderdrukt) maar dan nog zullen ze het blijven doen. Katten schrik helpt maar duurt even dat het werkt,
De werking? de kat loopt over kattenschrik, gaat hij zich later wassen ervaart hij de werking van kattenschrik (smerige smaak), op termijn zal hij die plek waarhij 'het oploopt' gaan mijden. let wel katten hebben een vaste route waar ze langs lopen, maak daar gebruik van. De werking is niet 100% maar dat is geen enkel middel.
Johan

zo, 10/08/2003 - 00:11
Anoniem (anoniem geplaatst)

strooi rondom de taxusinfo-icon flink cacaodoppen,/prik lange satestokken met de punt omhoog inde grond/strooi desnoods grote dennenappels op de grond/zorg er gewoon voor dat de grond niet aangenaam is voor de katten.alle beetjes helpen,succes!

ma, 12/04/2004 - 11:20
Anoniem (anoniem geplaatst)

met een figuur of decopeer zaag een katten /poezen kop maken.
schilderen en ogen laten glinsteren.
paar nep haarden aan maken en op eenklein paaltje bevestigen.
je hebt nu een idee dat de kat je aanloert.
volgens kennissen moet dit helpen. sinds afgelopen week gehoord en zal het zeker in mijn eigen tuin toepassen.

Onderwerp gesloten