Magnolia

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 24/05/2004 - 01:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

Magnolia

...bloeide amper, en er komen weinig/geen blaadjes aan.In het vroege voorjaar nog bemest, krijgt genoeg water( staat in een grote pot).
Niet gesnoeid.Wat doe ik fout?
( Zeg aub niet "in de volle grond zetten", want daar heb ik geen plaats, en ik heb heel veel mooie, bloeiende magnoliainfo-icon's in tuincentra gezien...)

ma, 24/05/2004 - 10:02
Anoniem (anoniem geplaatst)

magnoliainfo-icon snoeien hoeft niet, maar het juiste antwoord mag ik dus niet zeggen ,magnolia's worden tot 10m hoog dus in een pot?in tuincentra worden meststoffen gegeven om planten te laten bloeien,en klein te blijven dus.Misschien dat mensen op de hoogte van bonsai raad kunnen geven.

di, 25/05/2004 - 11:18
Anoniem (anoniem geplaatst)

mijn ouders hebben al minstens tien jaar een magnoliainfo-icon staan. hij heeft het alleen nooit goed gedaan. er komt elk jaar welgeteld 1 bloem aan die er na een stevig windje ook snel weer afwaait. dit jaar zijn er zowaar meerdere bloemen te zien, maar de plant is in al die jaren weinig tot niets gegroeid. de plant staat tegen een schuttig in halfschaduw. kan ik mijn ouders hier nog tips over geven zodat ze er meer plezier van hebben?

Onderwerp gesloten