Plantnamen gezocht (90 foto's)

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 01/11/2015 - 23:24
Anoniem (anoniem geplaatst)

Plantnamen gezocht (90 foto's)

Dag iedereen!
Ik ben voor een kennis bezig met plantnamen op te zoeken. Omdat ik zelf nog maar beperkte ervaring heb met plantnamen schiet het opzoekwerk maar traag op en ik ben al een tijdje bezig.
Daarom heb ik foto's genomen, genummerd en online gezet op dropbox. Kan iemand me wat verder helpen door de foto's eens mee te overlopen en als je iets herkent de naam per foto doorgeven? Ik ben jullie al zeer dankbaar mocht ik ook maar enkele planten van alle foto's naam kunnen geven!
Al weet je niet de exacte naam of soort, maakt niet uit, het minste zal mij al ver vooruit helpen!
Wie wil kan de collectie hier eens bekijken: https://tinyurl.com/y6cltkk5? dl=0
Alvast bedankt aan wie mij hiermee verder wil helpen!

ma, 02/11/2015 - 00:45
GreenConnection

Beter plaats je de foto's gewoon hier en nummer je ze. NB: als dit voor een school/studieopdracht is, dan werk ik daar niet aan mee.

ma, 02/11/2015 - 01:54
koen.dehaspe

Beste Green
Dit is in géén geval voor een schoolopdracht! Mocht dit zo zijn dan zou ik zeker mijn echte naam niet als gebruikersnaam ingeven en zou ik mij schamen dat ik mijn werk door een ander persoon laat maken. Ik kan begrijpen dat mensen hun twijfels hebben bij mijn vraag...
De kennis hier in kwestie heeft een aanzienlijk grote tuin met redelijk wat onderhoud. Hijzelf heeft totaal geen kennis van planten en weinig tijd (zelfstandige) en liet zijn tuin voordien onderhouden door een familielid dat nu met zijn gezondheid sukkelt.
Ikzelf zit nog niet zo lang in de sector maar wil heel graag de planten en hun onderhoud leren. Ik wil het allemaal opzoeken, maar ik heb enkel hulp nodig bij het vinden van de plantnamen. Dan kan ik verder...
Zoals ik zei, ik heb nog maar een beperkte ervaring en het opzoeken van de namen neemt echt te véél tijd in beslag!

ma, 02/11/2015 - 11:06
GreenConnection

Ok, kom dan maar op met de foto's!

ma, 02/11/2015 - 12:20
Ineke*

:)

ma, 02/11/2015 - 12:50
koen.dehaspe

Lukt het niet om ze op de link van dropbox te bekijken? Ik heb het zo gedaan omdat je hier maar 1 foto per bericht kan uploaden. 90 berichten hier zetten... :-)

zo, 08/11/2015 - 21:50
GreenConnection

Je kunt net zoveel foto's plaatsen als je wilt, indien je jezelf beantwoordt. In dropbox zijn ze ongenummerd; een onbegonnen werk. Lees Tuinforum Help.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag