Rhipsalidópsis gaértneriIk heb boven genoemde cact

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 20/11/2005 - 13:35
j.v.d.Rijdt

Rhipsalidópsis gaértneriIk heb boven genoemde cact

Ik heb boven genoemde cactus,en op dit moment staat hij in bloei met wel 60 prachtige bloemen,ik heb vanaf het moment dat er knppen in kwamen foto's gemaakt,en die wilde ik graag delen met jullie ,want het is een prachtig gezicht,nu in nov.afgelopen zomer heeft hij buiten gestaan, maar niets te zien,mijn vrouw heeft hem toen op het toilet gezet,en daar begon hij ineens te bloeien,dus mijn conclusie is dat hij er het goed naar zijn zin heeft,maar het jaargetijde is er niet voor,hoe kan het dan. ps.Hoe stuur ik jullie mijn foto's?

zo, 20/11/2005 - 16:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi,
Ben je zeker dat het een Hatiora is en geen Schlumbergera? Voor de Schlumbergera is het nu wel de bloeiperiode. Wat niet wegneemt dat een Hatiora nu niet kan bloeien hé. Maar om zo uitbundig te bloeien... Om een foto te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Groetjes,
Pieter

zo, 20/11/2005 - 16:54
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als je foto`s zijn opgeslagen in jou documenten en je staat ingelogd op dit forum, dan staat er onder jou berichtje afbeelding toevoegen. Klik dan op bladeren, wat er naast staat beschreven en je komt in jou documenten terecht. Op je foto klikken en dan op openen. Daarna tik je op bericht verzenden, onderaan deze pagina.

Succes Plantadvies.

Onderwerp gesloten