roos en/of kamperfoelie in plantenbak

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 18/03/2005 - 16:50
Cigalle

roos en/of kamperfoelie in plantenbak

In een lange smalle bak op mijn dakterras wil ik graag een lekker ruikende klimroos en geurende kamperfoelie planten. Is dit een geschikte combinatie? Kun je een roos en/of kamperfoelie wel in een bak planten? Wie weet de namen van rozen en/of kamperfoelie die geschikt zijn voor een bak? Bij voorbaat dank voor uw advies.

vr, 18/03/2005 - 22:49
Anoniem (anoniem geplaatst)

hoe groot is je Plantenbak?

ma, 21/03/2005 - 15:31
Anoniem (anoniem geplaatst)

De bak is 2 meter lang, 45 cm diep en 27 cm breed

di, 22/03/2005 - 21:48
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik vrees dat dat echt niet genoeg zal zijn .de Kamperfoelie kan ik je helemaal afraden !

maar een klimroos is houdbaar in een ruime pot ,doorsnee 60cm en ongeveer even hoog is voldoende, je zal de roos elk jaar flink terug moeten snoeien,en veel water moeten geven .extra vloeibare bloeimeststof zal z'n bloeiprestatie ook ten goede komen.
Als roos zou ik je de witte klimmende geurroos: Rosainfo-icon 'Guirlande D'amour' kunnen aanraden zeer bloeirijk met vele dubbele witte bloemen .

veel succes gewenst.

Jonathan.

vr, 27/05/2005 - 22:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi,

Ik kwam hier omdat ik zocht op kamperfoelie. Ik heb een kamperfoelie en die groeit als kool. Nu heb ik bovenaan veel loof maar zit ik zelf tegen de stammetjes aan te kijken. Wat nu? Hoe kan ik zorgen dat hij wat voller wordt en niet zozeer langer.
De bloemen zijn trouwens wel mooi maar ruiken nergens naar en daar had ik 'm toch voor gekocht :-(
Wil iemand me helpen aan een antwoord. Kan iemand me uberhaubt nog advies geven over de volgende planten die ik in grote potten op het balkon heb staan: Magnoliainfo-icon. roos, jasmijn en aardbeien.

Bedankt alvast.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag