Struik uit Nepal...?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 14/03/2019 - 17:34
izaakvancr

Struik uit Nepal...?

Beste mensen, onlangs kreeg ik via vrienden takjes van een struik met heerlijk geurende bloemen. De eigenaar van de struik meent zich te herinneren dat de struik oorspronkelijk uit Nepal komt. Ik heb nu twee stekbare takjes en ga er graag mee aan de slag. Wie o wie kan ons aan de naam van deze struik helpen? Bij voorbaat harrrrrrrtelijk dank en met groeten uit Bergen op Zoom.

do, 14/03/2019 - 18:51
GreenConnection

Edgeworthia chrysanta, papierstruik.

do, 14/03/2019 - 20:20
izaakvancr

Beste GreenConnection. Geweldig zo'n snelle reactie en internet toont dat het helemaal klopt. Nu maar hopen dat mijn stekken willen wortelen. Dank voor uw reactie en groet, Izaak 

do, 14/03/2019 - 20:54
GreenConnection

Veel succes, en mochten de stekken niet lukken, niet getreurd. Je ziet de struik momenteel op vele tuincentra te koop aangeboden.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.