Wie kan mij helpen ZADEN kennis op te doen?

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 24/03/2004 - 16:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wie kan mij helpen ZADEN kennis op te doen?

Hallo, Ik ben eigenaar van een cannabiszaadbank. (wat legaal is) Ik zou heel graag mijn kennis willen verbreden op het gebied van het kruisen van de verschillende soorten genen om zo dus een specifieke smaak, geur en vorm te creeren. Er zijn al een heleboel soorten, maar ik wil echt iets bijzonders maken.
Als je me kunt helpen mij met iemand in contact te brengen die daar in gespecialiceerd is, zou ik graag voor een periode willen assisteren, helpen en leren.
Alle info is welkom, stuur me een e-mailtje:
infoatthesativaseedbank [dot] com
Alvast bedankt
Saskia

wo, 24/03/2004 - 18:31
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo,
Van Cannabis ken ik niets, maar wat ik wel weet is dat wat je vraagt niet iets is wat je zo eventjes in een paar jaar zal kunnen doen. Verbeteringen aanbrengen op al deze vlakken zal je vele jaren kosten. Je zal zeer veel plaats nodig hebben om alle kruisingen te testen...
Je wilt iets speciaals...Met zo'n doelstelling zal je niet zeer ver komen vrees ik. Als je wil gaan veredelen moet je vooraf duidelijk gedefinieerde doelstellingen hebben. Hoe zou je anders je nakomelingen willen gaan testen?
Even nog dit: genen kan je niet kruisen, je kan wel genen combineren door planten te kruisen.
Veel succes,
Pieter

wo, 24/03/2004 - 22:03
Anoniem (anoniem geplaatst)

Je nakomelingen testen kan natuurlijk ook maar ik neem aan dat je bedoelt de nakomelingen van je plantjes. Dit kwam wel even grappig over

do, 25/03/2004 - 00:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ja, tuurlijk:-)
LOL

za, 28/08/2004 - 23:10
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dope geef mij zaden

Onderwerp gesloten