Nieuwe liefhebber van cactussen en nog veel meer

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 21/06/2020 - 15:42
John-B

Nieuwe liefhebber van cactussen en nog veel meer

Dag medeliefhebbers,

Na jarenlang als liefhebber met allerlei "groene" zaken bezig te zijn geweest naast een drukke baan, ben ik nu met pensioen. Ik heb dus eindelijk meer tijd om met mijn hobbies door te brengen. Zo ben ik in deze periode van nog meer tijd me extra gaan bezig houden met een oude erfenis van mijn vader: cactussen. Ik heb niet heel veel ervaring maar wel erg veel belangstelling. Ik hoop dat jullie mij af en toe kunnen helpen met het beantwoorden van vast soms domme vragen. Jullie horen van me. Groet, John

zo, 21/06/2020 - 17:40
GreenConnection

Welkom, John. We horen graag van je!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag