ficus

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 07/08/2019 - 16:24
flogsway

ficus

hallo ik heb hier een Ficusinfo-icon en die begint aardig uit zijn jasje te groeien , mijn vraag is kan ik ze in deze pot laten zitten of wordt die daar te groot voor , of moet ik ze eventueel stekken en zoja hoe doe ik dat het best

wo, 07/08/2019 - 19:47
GreenConnection

Een grotere pot zou geen kwaad kunnen, mits je kiest voor een pot met afvoergaten. 

wo, 07/08/2019 - 20:22
flogsway

owk dank je wel had nooit verwacht en gehoopt dat de plant het nog zou doen , verleden jaar was het een zielig plantje met dorre blaadjes , heb de plant in verse aarde gezet , zo nu en dan water en zie de plant is begonnen met een groeispurt nu heb ik niet al te groen vingers maar als ik de plant zou willen stekken hoe zou ik dat het beste kunnen aanpakken , tips of links van harte welkom

wo, 07/08/2019 - 21:24
GreenConnection

Hier lees je alles over het stekken van deze plant: http://tinyurl.com/y54pvn8p

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag