mandarijnboompje verpotten?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 03/11/2019 - 15:25
hverhees

mandarijnboompje verpotten?

Hallo,

Ik heb een mandarijnenboompje dat al meer dan 10 jaar in dezelfde pot staat, echter de laatste jaren krijgt hij gevlekte bladeren. 's zomers staat hij buiten in de tuin en ontvangt veel zonlicht en dan krijgt hij ook vloeibare mest toegedient om de paar weken. Moet de aarde een keer vervangen worden, omdat mij lijkt dat de grond zeer verschraald is. Als ik dit moet doen is het een kwestie van in een grotere pot zetten en dan opvullen met grond( welke soort grond), of moet ik wat van de oude grond verwijderen en dan in verse grond zetten? Of is hij rijp voor de kliko en moet hij uit z'n lijden verlost worden? 

Hans

zo, 03/11/2019 - 16:23
GreenConnection
zo, 03/11/2019 - 16:39
hverhees

Bedankt, gaan we lezen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag