Kruipt clematis tussen heidematten van buren

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 12/04/2017 - 23:24
sofietjeco

Kruipt clematis tussen heidematten van buren

Tussen mijn tuin en die van mijn buren staat een draadafsluiting. De buren hebben aan hun kant heidematten gehangen. Ik wil graag mijn kant van de afsluiting groen laten worden door er clematissen tegen te laten groeien, maar vraag me af of deze door de heidematten van de buren zullen kruipen? Ik weet niet of ik de clematisinfo-icon op een bepaalde afstand van de omheining moet plaatsen (wettelijk gezien), maar als dat zo is kan ik dit eventueel wel met de buren bespreken. Als ik dus weet of clematissen woekeren en door heidematten zouden kruipen.

do, 13/04/2017 - 13:39
Libosa

Ik heb nog niet zo heel lang clematissen in de tuin, maar tot nu toe zie ik geen woekergedrag, maar ik weet ook niet wat heidematten zijn en hoe open deze zijn, zodat de ranken door de openingen kunnen gaan. Als je goed met de buren overweg kunt, zou je het kunnen bespreken of dit een bezwaar is als er wat ranken hun kant op gaan.
Vriendelijke groet,
Lily

zo, 16/04/2017 - 22:32
sofietjeco

Ik heb de clematisinfo-icon Nelly Moser. Zolang ze in toom te houden zijn kan ik dit bespreken met de buren, alvast bedankt!

zo, 16/04/2017 - 22:47
GreenConnection

C. 'Nelly Moser' is wel in toom te houden.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag