ideen?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 08/10/2002 - 21:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

ideen?

Hallo beste lezer. (ik heb al eerder een bericht over appels drogen geplaast wilt u daar even naar kijken?)

Mijn vraag was ik heb mijn groententuintje nog niet lang maar de helft ligt in volle zon daar heb ik een groot veld aardbeien, frambozenstruiken, rode en zwarte bessen en een stuk waar ik nog niets mee doe, Verder een stuk in de half schaduw met een braamstruit en wat kruiden voor mijn ma.

Nu was mijn vraag of iemand tips of iedeen hadvoor de lege stukken dus groenten/ fruit voor in zon en groenten/fruit voor in halfschaduw. graag redelijk (makkelijk) te kweken groenten. ik zaai het liefst zelf dus iets wat je kunt zaaien.

alvast bedankt. marcelli. ikdesmurfathotmail [dot] com

do, 10/10/2002 - 18:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo,

Velt geeft een boekje uit ecologisch tuinieren voor beginners, je kunt dit bij velt of mij bestellen door 9 euro over te maken op giro 3205065 t n v velt/bladel peelrijt 4 5032bp in tilburg onder vermelding van ecologisch tuinieren.

Hierin staan oa grondbewerkingen -teeltplan-en verder alles over moes en siertuin,

mvg p [dot] beversathome [dot] nl

mvg p.bevers@

zo, 03/08/2003 - 19:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Marcelli,

Makkelijke groentes die het prima doen in zowel zon, half-schadus of schaduw zijn bv. courgettes, radijs, heel veel sla-soorten, (lente)ui of oost-indische kers (is dit wel een groente?!).
Je kunt natuurlijk ook een kruidentuin aanleggen! De kiemtijd duurt langer doordar je minder zon hebt, maar voor de rest doen ze het prima!

Eet smakelijk!

Melek

za, 09/08/2003 - 01:49
Anoniem (anoniem geplaatst)

zon/halfschaduw: Pompoenen e.d.
Halfschaduw: Lavas (=maggiplant, kruid)

Onderwerp gesloten