tuinbonen

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 13/01/2021 - 13:34
MJM60

tuinbonen

Het is nu half januari en nog steeds staan de tuinbonenplanten in bloei en af en toe komt er een boon aan.

Is dit normaal?

wo, 13/01/2021 - 14:04
peterplant

Hier is dat niet normaal, bij jou kan het natuurlijk. Dat je weinig bonen krijgt heeft met de bestuiving te maken. Vliegen er nu bijen en hommels ?

Er zijn hommels die alleen nectar komen stelen. Ze maken een klein gaatje aan de basis van de bloem . De bloem wordt dan wel bezocht door hommels, maar ze worden niet bestoven. Probeer anders de bloemen met een kwastje te bestuiven. Als je de bloemen van opzij indrukt gaat de bloem open. Veel werk, maar wellicht helpt het.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.