Koelreuteria paniculata

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 10/05/2023 - 11:01
Flos

Koelreuteria paniculata

Plant in de plantengids: 

Dit forumonderwerp is uitsluitend bedoeld voor het stellen van vragen, het geven van antwoorden en het geven van tips en informatie over deze unieke plant. Reacties die geen betrekkingen hebben op deze plant zullen verwijderd worden.

Koelreuteria paniculata
wo, 10/05/2023 - 11:07
Flos

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is de Koelreuteriainfo-icon in een grote plantenbak te poten, of moet deze beslist in de tuin geplant worden

wo, 10/05/2023 - 11:51
peterplant

Elke plant kan in een pot, als de pot maar in verhouding is met de grootte van de plant. De Koelreuteriainfo-icon kan flink groot worden, dus heb je voorlopig ook een flinke pot nodig.

Alle planten in pot zijn afhankelijk van degene die de pot verzorgd. Zorg voor een goede afwatering, gebruik de beste potgrond, geef op tijd water naar behoefte en vergeet niet de plant af en toe eten te geven.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag