hazelaar 'gerafelt gat in stam word heel langzaam

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 19/07/2004 - 01:42
hazelaartje

hazelaar 'gerafelt gat in stam word heel langzaam

Hallo forum ! 18/07/2004
Mijn ene hazelaarboom heeft een gat in de stam die steeds dieper word , het ziet er niet mooi en gerafelt uit ,naar mijn mening lijkt het wel of dat is aangevreten door ?...geen idee .
Ik zou graag willen weten wat ik daar aan kan doen , of is er iets aan te doen ,omdat ik het heel jammer zou vinden als de boom van 2 jaar oud een keertje om zou knakken , heb nl de piepkleine takjes met die paar worteltjes die er aan zaten zelf geplant .
groetjes HM.berends - almelo (overijssel )

do, 22/07/2004 - 21:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

ik heb allereerst de vraag of deze site nog wel actief is ?,,,,,,,,,,zo ja zou ik graag antwoord willen hebben op mijn vraag i.v.m ''hazelaar met gat in stam !,,die ik aan het forum heb gesteld.

vr, 23/07/2004 - 23:21
Anoniem (anoniem geplaatst)

Deze site is zeer actief!

Ik weet geen antwoord op je vraag.

za, 24/07/2004 - 21:39
Anoniem (anoniem geplaatst)

gelukkig ! de site is wel actief , ik vroeg het me gewoon even af omdat de datums een eindje terug lopen zodoende .
Maar jammer dat er geen antwoord op is omdat je wel eens hoort dat je er dan iets op kunt smeren op de plek ( gat ) en ik was dus nieuwschierig wat dat dan was, maar helaas !

di, 03/08/2004 - 17:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

hazelaartje, het is vakantietijd daarom is dit forum misschien een beetje minder actief als anders, je zou ook stekken kunnen nemen van je hazelaar moest hij in het slezchtste geval het loodje leggen, er bestaat inderdaad een middel: wondpasta maar de meningen hierover zijn verdeeld, de ene vind het goed een andere keurt het af.Maar als het gat te groot is helpt dit ook niet meer.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag