over de toverhazelaar

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 28/06/2004 - 23:52
astrid12

over de toverhazelaar

vorig jaar hebben we een toverhazelaar in de tuin gezet. hij deed het aardig. in het voorjaar heeft hij gebloeid; zag er mooi uit. Maar hij is langzamerhand bijna bijna kaal! weinig blad. we hebben hem tuinturf gegeven. ik hoop dat hij het haalt. ik weet niet wat we verder kunnen doen. hij geeft de pijp aan maarten.

di, 29/06/2004 - 00:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb precies hetzelfde gehad. ik had er vijf geplant bij de sloot waar altijd water in staat maar omdat de wortels nog te klein waren moest ik deze toch iedere dag veel water geven. twee ervan doen het nu zeer goed een trekt nu wat bij de derde en de vierde zijn dood gegaan. Dit kwam omdat ik dacht dat ik allemaal gele had, maar er zat een rode bloeier tussen deze schijnen iets zwakker van soort te zijn dan de gele. goed water geven en goed opletten of er weer nieuwe blaadjes aan de uiteinden van de takken komen. Als ze eenmaal pakken doen ze het zeer goed.
Maar een gele doet het bij mij ook nog steeds niet zo goed maar echt doodgaan doet hij ook nog niet. en ze staan er nu 1 1/2 jaar in. tuinturf in zowiezo goed om erbij te doen. succes.

Onderwerp gesloten