advies carport

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 20/02/2004 - 01:03
Anoniem (anoniem geplaatst)

advies carport

wie kan mij adviseren omtrent een carport in de voortuin, ik vind ze zo lelijk en ben opzoek naar iets wat past in een mooie tuin, liefst iets wat ikzelf kan creeeren, er moeten 2 auto's onder.
ELLEN.

vr, 20/02/2004 - 13:08
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zal er een beetje aanliggen hoe de tuin is, natuurlijk is er veel mogelijk, de standaarden zijn niet allemaal mooi dat klopt, maar dat heeft meerdere redenen. Wanneer je zelf iets wil maken is dat naturlijk ook mogelijk, maar vraag van te voren wel even na bij de gemeente wat de regelgeving is terplaatse. Het mooiste is als je de carport kan intergreren met de rest van de tuin, maar voor de rest hangt het heel veel af van wat terplaatse mag, en wensen qua vorm en gebruik van materiaal.
Wij kunnen en willen je hierin adviseren maar hebben dan zeker meer info nodig.
Met vriendelijke groet,
johan (http://tinyurl.com/y2tmxma4)

vr, 20/02/2004 - 13:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

bedankt johan voor je reactie, ik ga eerst maar eens wat concreter te werk.
Mooie website,
ellen

vr, 27/02/2004 - 19:44
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ellen,
Bij ons in de buurt staat er aan een huis ook en carpool voor twee auto's. Wat is er nu zo bijzonder aan? Wel het is gewoon een afdak met palen onder. Bijzonder is dat de muren tussen de palen gemaakt zijn van haagbeuk. Deze haagbeuk is dan verdergetrokken in de tuin en vormt zo muren in de tuin. Zo is de carpool geheel geïntegreerd in de tuin en zie je alleen de opening waarin de auto's naar binnen rijden.
Groetjes,
Marcus

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag