blokhut?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 21/04/2009 - 18:49
Luc53

blokhut?

We zijn ons aan het orienteren op een blokhut (beetje degelijk en bv bruikbaar als incidenteel logeerkamertje, méér dus dan alleen een berging/tuinhuisje), maar zien allang door de aanbiedingen het hout niet meer. In de kleine lettertjes stuit je op: we leveren exclusief dakbedekking en inclusief vloer of omgekeerd, zonder glas, wel/niet geimpregneerd etc. En ook het tuinhuis van de niet-prijsvechter die het zelfs ter plekke komt monteren(en dat er bij onze buurman weliswaar heel degelijk uitziet) heeft toch weer wat dingen in zich waarvan we dachten: nou nee, liever toch niet (bv de wand van maar 18 mm dik,geen blokhut-systeem maar geschroefd rabat), isoleert dat voldoende of moet je die dan toch zelf weer isoleren als je er bv ook een logeerkamertje van wilt maken). En isoleert 44 mm hout wél voldoende zonder extra maatregelen? Hetgeen allemaal een reeele prijsvergelijking bijna onmogelijk maakt. Nu vonden we op internet de wel heel verlokkelijke aanbiedingen van Garden House Factory. Maar die zijn niet in levende lijve te bezichtigen. Heeft iemand daar ervaringen mee? (vooral met de kwaliteit van het geleverde en de service uiteraard. Hun gastenboek klinkt positief maar internet-gastenboeken wantrouw ik per definitie). En goedkoop (zgn. tijdelijke aktie ?) hóeft niet altijd duurkoop te zijn....
Een vraag waar ik ook mee zit: ivm dat logeerkamertje: in hoeverre is geimpregneerd hout tegenwoordig nog giftig (dampen)?

di, 28/04/2009 - 16:19
riederalp

Goede middag

mischien kunt u even kijken op mijn site.
we zijn een hoveniers bedrijf.
en we werken met de firma welleshout.

wij zijn geen prijsstunter want het is geen hoofddoel van verkoop van een blok hut.

mischien kunt u via onze site ff contact met ons op nemen en mischien kunnen we u dan helpen.

want als ik het goed begrijp hebben we het niet zo zeer over een blokhut maar meer over een gasten verblijf

onze site is https://tinyurl.com/yyl42uxv

blokhut?
za, 09/05/2009 - 15:21
RickR86

Lugarde levert ook goede blokhutten. De wand dikte is 28mm en het opzetten gaat via het echte blokhutten systeem.

di, 12/05/2009 - 15:16
michelfriso

Op https://tinyurl.com/y6ssqpez staan bijna alle soorten tuinhuisjes. Het voordeel van deze site is dat je per catogorie kunt gaan zoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken op : houten tuinhuisjes, tuinhuisjes met een hoek, prefab tuinhuijes, tuinhuisjes met een luifel enz. enz. Ook kunt u zoeken op het merk van het tuinhuisjes. Maak een selectie en de site zoekt de tuinhuisjes bij elkaar met uw zoekcriteria.

Met vriendelijk groet,

Tuinhuisjes Nederland

https://tinyurl.com/y6ssqpez

blokhut?
Onderwerp gesloten