voortuin tips gevr.

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 20/12/2003 - 21:56
Anoniem (anoniem geplaatst)

voortuin tips gevr.

Aan weerszijden van de voordeur heb ik een voortuintje van max.2 à 3 meter breed en hooguit 1,5 meter diep. Daarvoor staat een kniehoog stenen muurtje, om de tuin af te scheiden van de stoep. Aan weerszijden zit ook een raam, heeft iemand tips voor de inrichting van deze smalle stroken?

Ik dacht aan grind met voor elk raam een boompje o.i.d.

Bedankt vast voor alle tips!

zo, 04/01/2004 - 16:03
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik zelf zou het grind vervangen door een bodembedekker, bijvoorbeeld Pachysandrainfo-icon met daaronder voorjaarsbollen zoals narcissen en zomerbloeiende bollen zoals alliuminfo-icon etc. Dan heb je het hele jaar door wat groen en kleur. Best belangrijk in zo'n klein tuinje.
Denk bij de keuze van je boompjes wel aan het licht en uitzicht dat je gaat missen bij je ramen.
Succes ermee.

do, 05/02/2004 - 15:04
Anoniem (anoniem geplaatst)

Plantzuilen een mooie en decoratieve oplossing, kikt u op http://tinyurl.com/yyaogjjx en http://tinyurl.com/yxcsub53

wo, 24/03/2004 - 12:36
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ieder vak vormen met buxushaag, daarbinnen inderdaad geen grind maar wintergroen en in midden doorbloeiende roos op stam, bijv. l'aiment. Dit is een roze roos welke ook nogeens overheerlijk geurt. En natuurlijk zou het mooi zijn aan weerszijde van de deur een gesnoeide taxusinfo-icon in pot. Voor het raam zou een smalle strook met ouderwets grind kunnen, i.v.m. ramenlappen event. tevens het toegangspad van grind. Krijg je een mooi geheel.

Onderwerp gesloten