poes snap het niet meer

8 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 19/06/2008 - 03:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

poes snap het niet meer

Hoi,
We hebben een stuk tuin erbij, wat al een tijdje braak stond.
Hebben een leuk zitje gemaakt, vijvertje wat er al stond opgeknapt. Maarr..
onze moppie (de poes van 17 jaar) heeft dat altijd als toilet gebruikt.
Dusssss.. nu nog steeds. We hebben al koffiedrap gestrooid maar daar trek ze der eigen weinig van aan. We hebben ze ook al een paar keer laten schrikken. (water, zand gooien, klappen)
Want ze doet het gewoon voor je neus. Het was ook haar tuin....natuurlijk.
Nu snap ze het niet meer, die ouwe sul.
En een kattebak heeft ze ook nog nooit gezien, ze woont in een buiten gebied. En ze woonde er al eerder, als wij.
Heeft er iemand tips, want om zo'n ouwe sul iedere keer te laten schrikken, schiet ook niet op.
Alvast bedankt.

do, 19/06/2008 - 13:36
Anoniem (anoniem geplaatst)

Een poes of kat van 17 jaar is al een oud beestje. Vaak worden katten op die leeftijd enigszins dement. Veranderingen van omgeving (binnen of buiten) zijn heel moeilijk voor deze oudjes. Als je het beste voor hebt met je kat laat je hem gewoon zijn gang gaan. Dagelijks even de uitwerpselen opruimen, dat is het beste. Zoveel jaren zal deze oude kat niet meer te gaan hebben....

di, 01/07/2008 - 10:20
ann

Ik ben het helemaal met Tineke eens, ze zal het toch niet begrijpen als je het haar probeert af te leren, laat haar maar gewoon haar gang gaan, dan zit je zelf ook wat rustiger en gewoon opruimen, geweldig zo'n oude kat, is ze verder nog goed gezond?

wo, 02/07/2008 - 07:59
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi,

Bedankt voor jullie reactie, het is onze moppie inderdaad niet meer af te leren. Ze is inderdaad ook al een beetje dement. Ik ruim het nu iedere keer op, kijk s'ochtens even de tuin na of er wat ligt en ruim het dan op. ( goed te doen hoor). Met moppie gaat tie wel lekker hoor ann, leuk dat je dat vraagd. Ze brengt haar dagen lekker luierend door in de tuin. We hebben ook al een stuk bestraat en een houten vlonder aangelegd. Nu heeft ze al wat minder plek om der behoefte te doen. Nu ligt het in ieder geval niet meer door heel de tuin.

groet tuinmiep.

wo, 02/07/2008 - 16:46
Twist

Onze kat werd 18, dat was ook zo'n lieve kater :)

do, 24/07/2008 - 11:00
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi, allemaal.

Onze moppie is het nu helemaal aan het begaaien. Ze poep nu midden op het terras op de tegels, en ook midden op het pad.
Lijkt wel of ze wraak aan het nemen is. Er is zand en gras genoeg, maar nee mevrouw moet het precies doen waar wij zitten en lopen.
Ik ga nu het hele terras en pad afspuiten met de hogedruk reiniger.Mischien dat dan de geur weg is,en dat ze het dan toch in het zand gaat doen. Want het is niet fijn om in de kattepoep te staan. Jakkes.

groetjes tuinmiep

ma, 11/08/2008 - 21:01
maanzaadje

Wel een beetje gemeen dat je haar grond pikt. Hoe zou jezelf reageren als je 7X17 = 119 jaar was. Enige oplossing is haar naar het bejaardenhuis doen.

ma, 11/08/2008 - 21:02
maanzaadje

Wel een beetje gemeen dat je haar grond pikt. Hoe zou jezelf reageren als je 7X17 = 119 jaar was. Enige oplossing is haar naar het bejaardenhuis doen.

Onderwerp gesloten