Groene kikker in zinken teil

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 21/07/2017 - 13:16
bel1nda

Groene kikker in zinken teil

Hoi hoi..

Onder onze regenton heb ik een zinken teil geplaatst om een evt teveel aan regenwater weg te laten lopen.. Voor de gezelligheid heb ik hier een mini waterlelie en een zuurstof plant in gezet.. Het water uit deze teil gebruik ik voor de bloembakken en tuin ( even de gieter erdoor halen ) 

Nu zag ik vanmorgen opeens een groene kikker in de teil.. Hihi vraag me wel of hoe deze erin is gekomen , maar meer of hij er per ongeluk in terecht is gekomen en of hij er ook weer uit kan.. Het water heb ik nu weer tot de rand bijgevuld , dus misschien kan hij er dan weer via een hostainfo-icon ( die over de rand hangt ) weer uit .. Of zou ik nog iets trapje van stenen voor hem moeten maken ? 

Als wij morgen niet met vakantie zouden gaan zou ik het gewoon afwachten , maar vindt het ook zo zielig als hij vast zou zitten in de teil..

Graag jullie advies wat te doen..

vr, 21/07/2017 - 14:25
GreenConnection

Lees alles hierover op:

http://tinyurl.com/yyat9zgu

di, 01/08/2017 - 16:22
G.J. Bijvank

Die springt of klimt er uit en er in zo vaak hij wil. Of hij klimt eerst op een lelieblad en springt dan of hij zet zich vanuit het water af.

Ik sta er bij onze vijver elke keer weer versteld van hoe makkelijk een kikker vanuit het water op de op de oever springt.

Gewoon op vakantie gaan dus.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag