Kurk eik bonsai

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 18/06/2019 - 14:17
Daisy (anoniem geplaatst)

Kurk eik bonsai

Help, help. Ik heb een kurk eik gekocht van ong. 1m80 geknipt op bonsai. Is25jaar oud staat in container. Eind vorig jaar aangekocht. Heb die verplant in groter pot opgevuld met zaai en stek grond. Nu al bij begin voorjaar verliest al zijn bladeren worden bruin en vallen af. Wat heb ik verkeerd gedaan?? Vind het zo erg. Prachtige boom koste 500€. Kan iemand me helpen wat er aan de hand is? Grtj Daisy

di, 18/06/2019 - 22:37
GreenConnection

Zaai- en stekgrond bevat geen enkele voeding. Waarom niet gewoon potgrond gebruikt?
Kun je een foto van de plant plaatsen?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.