Boeken

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 05/02/2006 - 15:21
Sonja

Boeken

Wie kan mij advies geven. Wat voor boek moet een cactusliefhebber echt in huis hebben. Ik weet dat je van Internet een hoop kan afhalen maar ik ben gek op boeken en vind het heerlijk om op de bank zitten (of liggend) de boeken door te snuffelen. Het mag ook in het engels (ben met een engelse cursus bezig), maar geen Duits. Wie heeft een tip voor mij.

Groetjes Sonja

zo, 05/02/2006 - 15:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

Sonja

Ga eens lekker shoppen in de boekhandel of in de bib.daar kan je al vast wat boeken bewonderen over cactussen,er zijn zoveel cactusboeken dus het is eigenlijk erg moeilijk om te bepalen wat nou een goed boek is ,ik heb een boek met allemaal tabbladeren en elke tabblad heeft een cactussoort en de verzorging etc
edo

zo, 05/02/2006 - 15:44
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb al een hele boel boeken(een hele plank vol). De meeste tweedehands gekocht. Ik ben gek op boekwinkel en kramen dus ik kom altijd met wat thuis. Maar ik kan me ook voorstellen dat er mensen zijn die zeggen van "dat is nou een boek die moet je echt in je verzameling hebben, daar heb ik veel aan".

Groetjes Sonja

zo, 05/02/2006 - 17:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Het boek van Rod en Ken Preston-Mafham .. geillustreerde dictionaire of iets van die strekking .. Een goed visueel naslagwerk om planten vlot te herkennen. Slaat helaas enkel op de bolvormen .. de naamgeving is soms nogal wankel
Alles hangt af van het feit of men enkel plaatjes wil kijken om later gewoon planten te herkennen ofwel of men ook daadwerkelijk beschrijvingen wil lezen en of wat bijleren ivm met vindplaatsen en historiek ..

mvg
Willy

zo, 05/02/2006 - 18:20
Anoniem (anoniem geplaatst)

Die heb ik. Ooit eens op eBay gekocht. Een heel mooi boek om de namen te achterhalen met al die foto's.

Sonja

Onderwerp gesloten