clematis zaadjes???

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 03/05/2004 - 13:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

clematis zaadjes???

Ik woon in Tunesie en heb vorig jaar een clematisinfo-icon uit Nederland weten te bemachtigen, die het overigens prima deed, tot hij plotseling af is gestorven. Ik zou het graag opnieuw proberen, maar omdat ik niet meer geregeld in Nederland kom zou ik willen vragen of er niet iemand is die mij aan zaadjes kan helpen? Ze kunnen evt naar het moederbedrijf van waar ik werk in Tilburg kunnen worden gestuurd.

ma, 03/05/2004 - 20:33
Anoniem (anoniem geplaatst)

uw clematisinfo-icon heeft verwelkingsziekte, hij is niet hlemaal dood goed water geven en na een tijd van enkele weken tot (bij mij 1 jaar!) loopt hij vanuit de grond terug uit, wortls wel koel houden en kop in de zon, maar dat koel houden is in Tunesië waarschijnlijk een probleem

ma, 03/05/2004 - 21:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

Zonder dat ik het weet wat voor Clematisinfo-icon U gekocht heb kan ik er niet over oordelen of het de verwelkingsziekte is. Voor een Clematis is het erg belangrijk dat hij voldoende vocht krijgt. Zijn de wortels er nog ? Zet dan in elk geval de wortels in een bloempot in de schaduw en geef regelmatig water.Verwelkingsziekte kan voorkomen bij de late grootbloemigen. In Nederland lopen de meeste Clematissen wel weer uit. Het kan ook voor komen dat een Clematis na de bloei afsterft . Laat eens weten welke het is.

Onderwerp gesloten