Albizia sproeien schuim op het water...

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 18/06/2008 - 03:41
edwardkarin

Albizia sproeien schuim op het water...

Hallo forum,

Ik denk dat ik mijn probleem met mijn albizia die niet wil groeien hebt gevonden, ik heb er kennelijk in de buurt eens met onkruiddoder gespoten, het zal in de grond terecht zijn gekomen en het heeft mijn albizia niet dood gemaakt, maar wel ziek of eerder hij groeit niet meer door.

Als ik een flinke sproeibeurt geef zie ik schuim op de steentjes die eromheen liggen, dat zal wel iets zijn van een middel, ik denk dus het onkruiddoder van de laatste keer(1 1/2 maand geleden).

Zou dat kunnen?

gr. Edward

wo, 18/06/2008 - 15:57
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als je 1 1/2 maand geleden met een onkruidmiddel sproeide en het schuimt nu nog, dan ben je wel erg wild met het middel omgegaan. Afhankelijk van het soort middel en de neerslag zal het een tijdje duren voor het uitgewerkt is.

wo, 18/06/2008 - 17:04
edwardkarin

Hoi greenconnection, ja dom van me dat weet ik, ik dacht er gisteren aan omdat de albizia al goed aan het uitlopen was en daarna is gestopt, maar hij lijkt gezond te zijn en ik heb gisteren goed gespoeld, ik hoop dat ik daar goed aan hebt gedaan, zal ik het nu nog eens doen, is altijd goed denk ik.

Dus hij heeft iets opgenomen van de onkruidbestrijder.

Komt wel goed, hij lijkt er vandaag al beter uit te zien.

gr. Edward

Onderwerp gesloten