brainea insignis

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 31/10/2006 - 18:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

brainea insignis

Ik heb vandaag een brainea insignis gekocht bij een groot tuincentrum in Venlo. Hij stond bij de afgeprijsde planten. Hij stond er als Diksonia antartica en heeft een stam van 20 cm, maar dat het geen diksonia is wist ik al gelijk, om dat ik die thuis al heb. Dus even op internet gekeken En toen kwam ik achter de naam brainea insignis. Wie heeft er zo'n plant en hoe verzorgen jullie hem.
Groetjes Spriet

brainea insignis
di, 31/10/2006 - 19:08
kroisos

Hoi

ik heb twee exemplaren gekocht bij palmhunter, waar ook je foto vandaan komt...
er is weinig informatie over deze boomvaren. ze komen voor op een bepaalde plaats in china en een paar andere plaatsen op de wereld. hij zou enige vorst aankunnen maar je houd hem het beste in een pot die je in de winter op een vorstvrije plaats zet. er zijn mensen die hem buiten gaan proberen in de volle grond maar ik ga afwachten en kijken wat hun ervaringen zijn na de winter. (mag ik vragen hoeveel je ervoor hebt betaalt aangezien hij als dicksonia antartica verkocht werd)

di, 31/10/2006 - 19:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hoi Kroisos,
Het is inderdaad een foto van de site. Ik heb er 7,50 voor betaald. Ik zal nog eens verder kijken op het internet.
Groetjes Spriet

di, 31/10/2006 - 19:59
kroisos

is wel een goede prijs ik heb er 16 euro voor betaald. ik dacht dat je wat meer betaald had omdat hij werd verkocht als dicksonia antartica. je hebt ze aan een prijsje kunnen kopen, super.

Onderwerp gesloten