Open Exotentuinen

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 08/08/2006 - 12:51
Dutchlatino1

Open Exotentuinen

Hallo tuinliefhebbers,
Dit is de kans voor de nieuwelingen om kennis te maken met het Exotisch Tuinieren. Zelf tuinier ik ook exotisch. Je kunt dit zien op mijn site: https://tinyurl.com/y6ck7flx

Om deze vrij nieuwe richting van tuinieren meer bekendheid te geven worden jaarlijks, meestal in de maand augustus, diverse tuinen in de Benelux opengesteld voor het grote publiek.

Zou je graag één of meer exotische tuinen bezoeken dan kun je op de site: https://tinyurl.com/y38n87kc kijken waar en wanneer je precies terecht kunt.

Groetjes,
Johan

Open Exotentuinen
di, 08/08/2006 - 13:21
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb even gekeken. Leuk idee, maar niks in de buurt van Groningen....baal, baal, baal.

Alles is voornamelijk in de buurt van Limburg en Utrecht.

di, 08/08/2006 - 21:25
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ja, des te zuidelijker, des te warmer (lees gemakkelijker).
Ben zelf ook in groningen bezig, maar de tuin is nog een puinhoop.
Hoop in enkele jaren ook hierbij te staan.
Groeten,
Laterita

di, 15/08/2006 - 12:41
Anoniem (anoniem geplaatst)

Lijkt me wel heel leuk om mee te doen maar uhh met een tuin van 7 bij 10 meter....? Denk niet dat er veel mensen naar een kleine tuin komen kijken. Maar denk dat het wel weer de moeite waard is als mensen onder het genot van de kop koffie de tuin kunnen bekijken en wat uitleg krijgen. Ik krijg tenminste al uit de buurt zeer positieve reacties over de tuin. Mischien toch volgend jaar (mits) ik alles goed de winter door krijg.

di, 22/08/2006 - 12:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

je tuin hoeft echt niet super groot te zijn , het gaat erom wat je met de ruimte doet en hoe.
ook kleine tuinen kun je een super uitstraling geven, onze tuin is 10 m breed en 20 meter diep, hier zijn we al een leuke tropische tuin van aan het maken.
volgend jaar maken we een mediterane muur, en die smeren we heel leuk af en doen er een tintje zacht geel op en dan hangen we kruiken met mediterane planten aan de muur.
en rode aparte dakpannen maken het geheel af.
zo zie je maar, geef de hoop niet op, het lukt echt wel.

groeten van een exoot , tanja

za, 26/08/2006 - 21:10
Anoniem (anoniem geplaatst)

Allemaal meedoen! Als je tuin in orde is, en exotisch, ook al is hij maar 50 m², dan heb je wat te vertellen aan je bezoekers!

Doe eventueel mee aan de wedstrijd op https://tinyurl.com/y38n87kc door in te schrijven voor de e-nieuwsbrief (gratis)! Je kan ook gewoon je e-mail adres sturen aan infoatopenexotentuinen [dot] be en in het onderwerp vermelden: inschrijven nieuwsbrief openexotentuinen.

Geert De Maerschalck
www.openexotentuinen.be

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag