Boek over orchideeën. Cadeautip?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 18/12/2005 - 11:19
Anoniem (anoniem geplaatst)

Boek over orchideeën. Cadeautip?

Hallo

Ik wilde voor Kerstmis een orchideeënboek vragen: een soort naslagwerk met vooral veel verzorgings- en kweekinformatie met mooie foto's en 'stap-voor-stap' uitleg. Ik las dat veel mensen enthousiast zijn over Orchideeën, alles over de teelt en verzorging van orchideeën van Rittershausen. Toevallig heb ik dat boek enkele weken geleden in de bibliotheek gehaald en helemaal uitgelezen. Nu ben ik aan het twijfelen of ik een boek dat ik al helemaal uit heb toch zou vragen als cadeau. Zijn er nog andere gelijkaardige orchideeënboeken of is dat van Rittershausen echt het beste boek in zijn soort? Is er trouwens veel verschil tussen de uitgave uit 2002 die ik gelezen heb en die uit 2005?

zo, 18/12/2005 - 19:43
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo, de familie Rittershausen heeft een heleboel boeken geschreven. Als je gaat zoeken op Google kom je er meerdere tegen. Deze boeken zijn bijna allemaal helemaal verschillend, er zal vast wel ergens een overlapping zijn maar dat is minimaal. Een andere vraag is of je het nog op tijd binnen hebt voor onder de kerstboom...

Gr. MiB

ma, 19/12/2005 - 19:45
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo,

Voor 10 euro (excl.verzendkosten) kan ik je de Geillustreerde Orchideeen Encyclopedie toesturen. Het telt 385 bladzijden met prachtige kleurenfotoos en beschrijving van de afgebeelde orchid.
Heb je belangstelling,laat me wat weten.

Groetend,
Jan Dekker.

Onderwerp gesloten