Welke plant is dit/hoe krijg ik er bloemen in?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 07/11/2005 - 23:21
EstherF

Welke plant is dit/hoe krijg ik er bloemen in?

Deze plant heb ik al jaren, in het begin had hij geloof ik rode bloemen, maar daarna nooit meer. Nu ben ik benieuwd of ik de bloemen erin terug kan krijgen.

Het blad is donkergroen en heeft geen kartels. De grootste bladeren zijn iets van 15 cm en 10 cm breed. Af en toe vallen er geel geworden bladeren af, soms ook groene bladeren.

Alle takken vinden de oorsprong in 3 stelen. Ik heb de takken een beetje heen en weer geleid, daarom heb ik geen idee hoe lang de plant (struik?) zou zijn als ik dat niet had gedaan.

Er is een keer geweest dat er bladluis oid in zat, toen heb ik de 'm buitengezet (wilde 'm namelijk niet weg doen) en gelukkig begon-ie op een gegeven moment weer blad te maken en sindsdien nergens meer last van gehad.

Ik heb 2 foto's gemaakt, 1 overzicht en 1 close-up van een blad. De close-up plaats ik in een 2e bericht, want ik zie dat ik hier maar 1 foto bij kan plaatsen.

Welke plant is dit/hoe krijg ik er bloemen in?
zo, 13/11/2005 - 18:58
Anoniem (anoniem geplaatst)

Is het een Klimplant?Dan kan het een Clerodendruminfo-icon splendens rode bloemen of Clerodendrum thomsomsoniae zijn bloemen wit met donkerrood

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag