blauwe windes spoorloos

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 20/04/2007 - 21:53
Anoniem (anoniem geplaatst)

blauwe windes spoorloos

ik had vorige week tien blauwe windes besteld bij een dierenwinkel. en ze waren gisteren aangekomen. dus gisteren derect opgehaald en in de vijver gedaan. een paar uurtjes bij gekeken hoe leuk ze in dat groepje zwommen mooi op de oppervlakte totaal niet bang. maar nou is het probleem ik kwam een uur later weer kijken en konden we ze niet vinden, ze waren nergens. ik dacht ze zullen wel gaan slapen op de bodem. maar vandaag ook weer gekeken, geen blauwe windes. we hebben een vijver die heel helder is niet veel waterplanten hebben er al met een stok tussengezeten of ze tussen de bodemplanten zaten maar daar zaten ze niet. dus nu is mijn vraag waar zitten die windes. het zijn witte vissen dus ze moeten er toch wel gewoon zitten. maar ze zijn gewoon spoorloos.

za, 21/04/2007 - 00:50
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wel eens gedacht aan reigers?

za, 21/04/2007 - 09:33
Sjuul

Weet je dat wel zeker dat het blauwe windes zijn?

Want blauwe windes zijn niet wit, de naam zegt het al welke kleur ze hebben.
Het zou wel kunnen dat het zilver windes zijn, en die hebben een donkere rug en lichte buik, zei zijn in het water minder goed zichtbaar dan goudwindes als ook de blauwe winde.

Derhalve zijn de familie windes schuwe vissen, ik sluit niet uit het geen wat Goudviskweker vermeld, maar 10 vissen op tijd van een uur weg?

Onderwerp gesloten