Slechte ervaring met OASE vijverpompen

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 10/05/2010 - 23:46
zegers

Slechte ervaring met OASE vijverpompen

Wie heeft ook slechte ervaring met OASE vijverpompen. Zo kreeg ik na nog geen twee jaar problemen met mijn OASE filtral pomp prijskaartje 200,-- Door het vijvercentrum in Schimmert waar ik de vijverpomp gekocht had en reeds diverse OASE artikelen heb gekocht voor een slordig bedrag van 1000,-- werd ik verwezen naar OASE. Voor de verzending moest ik 30 euro betalen. Bovendien zouden de reparatiekosten eventueel voor mijn rekening komen. Een pomp inclusief filter en UVlamp kan volgens mij niet na nog geen 1000 draaiuren het begeven. Ondertussen met OASE contact opgenomen maar niemand staat mij hier fatsoenlijk te woord en komt met een aanvaardbaar oplossing of geeft mij via de mail een reactie terug. Mijn vijver ziet op dit moment donkergroen en dus echt geen helderwater. Zo ben ik enorm teleurgesteld in OASE als het vijvercentrum in Schimmert.

di, 11/05/2010 - 00:01
birdwatcher

geen ervaring met Oase maar volgens mij hoort bij dit soort apparatuur 3 jaar garantie,dus ga maar eens flink reageren,er zijn meer fora waar je de vraag kunt plaatsen misschien worden ze wakker.
je wordt soms niet goed van de slechte service die je soms krijgt,succes!
groet Dirk

do, 20/05/2010 - 09:57
Brutus013

Als er al vermeld staat dat de reperatie kosten voor de gebruiker zijn haak ik al af. Bedankt voor de tip. ik wil mijn waterzuivering in de toekomst proffesionaliseren en zal dus niet met producten van OASE gaan werken.
Misschien kun je bij dat vijvercentrum in Schimmert eens een balletje opgooien en dat hun voor jou reageren. tenslotte ben je een klant die is doorverwezen via hun centrum.

zo, 27/06/2010 - 13:10
dujardin

Ik denk dat je gewoon pech hebt gehad met je pomp.
Heb een aquamax 2000 enkele jaren geleden gekocht, maar door de grootte van mijn vijver heb ik deze vervangen door een aquamax eco 6000.
Prima spul dat ik overigens tweedehands heb gekocht voor 135 euro (nieuwprijs was 350 euro).
Ik blijf dus bij Oase...

Onderwerp gesloten