Drie handige hulpmiddelen voor het tuinieren

Tuinieren kan natuurlijk een geweldige hobby zijn. Veel mensen kunnen hier hun creativiteit in stoppen, terwijl het ook voor ontspanning zal zorgen. Na een dag aan het werk in de tuin zul je voelen dat je een stuk minder stress hebt. Dit zal al helemaal het geval zijn als je gebruik maakt van handige hulpmiddelen. Een 3D print service kan hierbij helpen. Zo’n bedrijf kan er namelijk voor zorgen dat jij alle tools krijgt die je graag wilt.


Kleine schop als hulpmiddel

Met de handen in de modder. De een houdt ervan, de ander haat het. Het zal natuurlijk resulteren in vieze handen, waar niet iedereen fan van is. Je kunt er daarom voor kiezen om een kleine schop te laten 3D printen. Dit hulpmiddel zal met name handig zijn als je werkt met kleinere planten. Het ontwerp van deze kleine schop is gedaan door hongerpirat, een gebruiker van Thingiverse. Deze 3D designer heeft het bestand vervolgens ook op deze website geplaatst zodat jij het kan downloaden en kan sturen naar een 3D print service voor het 3D printen.


Kleine hark

Als je een kleine schop hebt dan hoort daar natuurlijk eigenlijk ook wel een kleine hark bij. Devstroyer is de maker van dit ontwerp, deze gebruiker van MyMiniFactory is gegaan voor een simpel en elegant design. Bruikbaarheid, dat vond Devstroyer duidelijk belangrijker. Als de grond in je tuin moet worden gekeerd dan zal dat namelijk zeker lukken met deze kleine hark, wat ongeveer 22 centimeter groot is. Je kunt hem wel opschalen zodat het wat groter wordt indien dit nodig is. Het is verstandig om te kiezen voor een relatief sterk materiaal, hier zijn ABS en ASA voorbeelden van.


Sproeier gebruiken in de zomer 

Als je een gazon hebt dan moet dit natuurlijk gesproeid worden in de zomer. Dit is mogelijk met deze kleine print, wat je eenvoudig kunt schroeven op het uiteinde van een tuinslang. Hierdoor zal het besproeien van zowel het gras als de planten hartstikke gemakkelijk worden. Dit hulpmiddel zal er namelijk voor zorgen dat je van je normale tuinslang een echte sproeier maakt. Bij het 3D printen is het verstandig om een dichte vulling te gebruiken. Hierdoor zal de sproeier bestand zijn tegen hoge waterdrukken. Je kunt het ontwerp downloaden op Thingiverse, waar het door de maker ICEPICKTONY op geplaatst is.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Diverse
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag