De beste tips voor een sportschool in je tuin!

Het idee van tuingyms wordt steeds populairder. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom dit het geval is, wanneer je alle voordelen overweegt:


  • Geen sportschoolkosten meer (sportscholen kunnen duizenden euro’s per jaar kosten)
Geen excuses: de sportschool is er in je tuin, wanneer je maar wilt Creëer ruimte in huis: geen spinbikes meer in de slaapkamer of bankdrukken in de garage Train privé: je hebt het gemak en comfort van je sportschool zonder onachtzame sportschooljunkies meer om op te wachten


Ben je overtuigd door deze voordelen en wil je daarom ook een sportschool in je tuin? Gebruik deze tips!


Grootte

Een ruimte van 5m x 4m is optimaal voor de meeste tuingyms en biedt voldoende ruimte voor een scala aan apparatuur, evenals ruimte om uit te rekken en op te warmen. Je kunt dit verkleinen tot 3m x 3m als je bereid bent je uitrusting te beperken tot een spinbike en dumbbells. De bouwhoogte is een andere belangrijke overweging bij je tuingymnastiekproject. Check namelijk of je een bouwvergunning nodig hebt voordat je begint aan de bouw. Als je wel een bouwvergunning nodig hebt: geen paniek! Door je aan de regels te houden, krijg je hopelijk de vergunning van je gemeente.


Verwarming en koeling

Al de tuinkamers kunnen zijn voorzien van toonaangevende isolatie voor woningen, evenals dubbele beglazing en deuren. Om je in de zomer koel te houden, kun je met onze bifocale deuren de hele zijkant van je tuinsportschool openen voor een verkoelend briesje. Je kunt je tuinkamer ook aanpassen met extra ramen en deuren voor extra ventilatie. De bouwer van je tuingym kan ook een efficiënte, aan de muur gemonteerde klimaatregeleenheid installeren die je koel houdt in de zomer en warm in de winter terwijl jij een uitje familie Volendam aan het doen bent.


Vloer

Een van de geweldige dingen van tuinkamers is dat ze zo aanpasbaar zijn, misschien wil je nu een sportschool, maar later wil je misschien je tuinsportschool gebruiken als kantoor, yogastudio of zelfs kinderkamer. Met dat in gedachten is het belangrijk om de vloer te beschermen voor toekomstig gebruik. Afhankelijk van het type apparatuur dat je gaat gebruiken, heb je misschien een andere basis nodig dan bewerkt eikenhout, van zware gewichten en high-impact dans tot een yogastudio of een eenvoudige cardio-opstelling, ze hebben een andere basisstructuur nodig. Mogelijk is latex spuiten zelfs nodig, maar laat dit over aan de experts.


Apparatuur

Ruimte is altijd schaars in elk tuinkamerproject en dit geldt vooral voor tuingyms. Ben je ooit in een sportschool geweest die vol zit met apparatuur, maar geen ruimte heeft om te sporten? Tuinkamerontwerpers kunnen je helpen bij het formuleren van een plattegrond van de sportschool voor thuis om het meeste uit je ruimte te halen met tips en trucs die we in de loop der jaren hebben geleerd. Het is verbazingwekkend hoeveel apparatuur je in een kleine ruimte kunt passen met het juiste ontwerp. De meeste van deze sportscholen in tuinen zijn gemiddeld slechts rond de 15 – 20m2.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Diverse
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag