Gebroken Hartje

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 25/07/2004 - 17:45
Anoniem (anoniem geplaatst)

Gebroken Hartje

Hoi,

De bladeren van mijn gebroken hartje worden helemaal geel, iemand een idee hoe dit komt. Nog geen jaar oud, goed gegroeid en gebloeid, staat in een zinken teil, genoeg water.

Ook zou ik graag willen weten of het wintergroen blijft.

Groetjes, Patricia.

zo, 25/07/2004 - 17:54
Anoniem (anoniem geplaatst)

Het is normaal dat het gebroken hartje in deze tijd wat aftakelt, wat gele blaadjes krijgt. In de winter sterft de plant bovengronds af, en in t voorjaar is ie pas weer echt mooi!

ma, 26/07/2004 - 11:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

Gebroken Hartje is en vaste plant. Na de bloei gaan ze snel achteruit. He beste is er iets bij te zetten dat nu bloeit bijv. japanse Annemoen. Het grotere blad van deze planten bedrekken dan de gele bladeren van de hartjes. Van de winter wel oppassen met vorst. In die teil bevriezen de wortels makkelijk. Misschien kun je ze beter in de volle grond zetten.

ma, 26/07/2004 - 12:16
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als de bladeren van mijn gebroken hartje geel worden knip ik ze af , binnen een paar weken wordt het weer een mooie groene pol tot aan de herfst , want dan sterft de plant af.

wo, 28/07/2004 - 21:22
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bedankt voor de reacties.

Als ik kon zou ik hem wel in de volle grond zetten maar mijn achtertuin is volledig bestraat. Maar nu weet ik in ieder geval dat het zo hoort en dat mijn plant niet dood gaat. Jammer dat het in de winter een kale plek zal zijn. Maar het blijft een mooie plant.

Groetjes Patricia.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag