kattenpoep

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 17/04/2005 - 22:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

kattenpoep

Help ,bij ons in de buurt zijn veel katten die gebruiken onze tuin en die van de buren als kattenbak, wie heeft hier een oplossing voor zodat ze niet meer in onze tuinen zitten te harken.

ma, 18/04/2005 - 11:44
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ikzelf heb er ook erg veel last van, terwijl ikzelf een kat hebt. Dat schijnt te werken volgens sommigen,maar helaas... Nu ben ik sinds kort koffiedrap aan het bewaren. Als je de poepplekken schoon maakt en daar de goed gedroogde koffiedrap strooit schijnen ze weg te blijven. Katten vinden dit niet fijn aanvoelen aan hun pootjes. Dit moet je een poosje volhouden. Ik ben er nu ongeveer twee weken mee bezig en tot nu toe werkt het! Op de lange termijn weet ik nog niet. Het is in ieder geval het proberen waard!

di, 19/04/2005 - 19:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

hallo,als de grond in je tuin erg los is vinden katten het super om er in te graven en als kattenbak te gebruiken. Zeker als je het steeds schoonmaakt. Je kunt de grond met een bodembedekker laten begroeien. Als je dat niet wilt kun je ook een stuk kippengaas ligt ingraven en afdekken met een klein laagje aarde (met inderdaad evt. koffiedik erdoor), waardoor de katten niet meer lekker kunnen graven en hun interesse in jouw tuin verloren gaat. Succes!

wo, 20/04/2005 - 18:44
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bij ieder goed tuincentrum is tegenwoordig een middel voorhanden dat kattenschrik heet. Het zijn fijne korreltjes die je op je border kunt uitstrooien. Wel regelmatig herhalen. Deze korrels geven een lucht af die katten afschuwelijk vinden, en dus komen ze niet terug. Het middel is er ook tegen honden en het is biologisch afbreekbaar. Succes!

zo, 24/04/2005 - 11:19
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo, hier misschien een beetje onvriendelijke oplossing. Maar ik zet altijd satestokjes met puntje omhoog, op plaatsen waar de kat graag gaat zitten. De kat schrikt een keertje, maar zoekt dan toch liever een ander plekje. Daarnaast plant ik ook veel bodembedekkers.

ma, 23/05/2005 - 19:30
Anoniem (anoniem geplaatst)

Mijn poes graaft graag in verse grond.Om dit te voorkomen strooi ik flink met witte peper. De poes snuffelt altijd eerst even voor ze gaan zitten en moet dan niezen en blijft vervolgens 14 dagen weg op die plek. Katteschrik heb ik geprobeerd maar dat hielp helemaal niks behalve dat het naar rotte uien ging stinken.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag