Wil jij je beschermen tegen je buren? Zo scherm jij je tuin af van andere

Privacy is een concept die we te vaak voor lief nemen. Maar een aantal onder ons weten dat we voorzichtig moeten omgaan met de privacy die we hebben en dat het moeilijk is om je privacy terug te krijgen wanneer je die kwijt bent. Velen zijn zich daarom ook niet bewust van de privacy die ze verliezen wanneer ze een nieuwe woning hebben waarbij ze niet hebben opgelet of ze genoeg privacy hebben. Wanneer je in deze situatie komt, kom je er na een aantal dagen al achter dat je toch meer privacy op je balkon of in je tuin zou willen. Dit voornamelijk tegen buren en pottenkijkers. Je wilt namelijk je eigen gang gaan. Je woning is namelijk in principe helemaal van jou en niemand hoeft te weten wat je aan het doen bent elk moment van de dag. Om je privacy terug te winnen zijn er enkele dingen die je kan doen. lees in dit artikel hoe jij je tuin kan afschermen.

Gebruik Heidematten
Een goede manier om je balkon af te bakenen voor pottenkijkers is door heidematten aan te schaffen. Deze matten zijn gemaakt van heide. De heidemat heeft op het balkon, maar ook in de tuin meer plaatst gemaakt als tuinscherm voor het creëren van privacy in plaats van bakstenen muren of schuttingen. Het is namelijk een natuurlijke schutting die geluidswerende eigenschappen heeft. Dit is ideaal als je niet alleen pottenkijkers buiten wilt houden, maar ook minder geluid wilt in je tuin, balkon of woning!

Zet een bamboe schutting neer
Bamboe schuttingen zijn tegenwoordig ook een populaire manier om de tuin of het balkon af te bakenen en pottenkijkers te verbieden te kijken. Bamboe schuttingen zijn populair geworden, omdat een bamboe schutting een duurzaam soort schutting is. Bamboe is een duurzaam materiaal, omdat het makkelijk groeit terug groeit, wanneer het gekapt is. Het is daarnaast ook een natuurlijk materiaal en het ziet er aesthetische altijd wel mooi uit.

Kies voor de tropen in je tuin
Is heide of bamboe toch niet het materiaal voor jou dan kan je ook kiezen voor kokos tuinschermen. Dit soort tuinschermen is net zoals bovenstaande schuttingen en matten in verschillende maten verkrijgbaar. Kokos is echter een materiaal dat je vaker in tropische gebieden ziet. Hierdoor geeft het anders dan heide en bamboe, een meer tropische sfeer op het balkon of in de tuin. Net zoals bamboe is kokos een duurzaam en natuurlijk materiaal om te gebruiken voor het verkrijgen van meer privacy.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Inrichting en onderhoud
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.