Horren op maat: een ideale oplossing om de zomer door te komen zonder insecten

Het is weer hartje zomer. Het moment dat we optimaal genieten van de warme zonnestralen in de tuin. Maar de zomer heeft ook een keerzijde: het huis wordt vaak van binnen erg warm. En wanneer je de ramen en deuren even lekker tegen elkaar open wil zitten om frisse lucht naar binnen te laten, komen er vaak ook een paar zoemende indringers binnen. Muggen, vliegjes en wespen in huis is dan wel het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig kun je horren op maat laten maken om dit probleem op te lossen.

Horren op maat laten maken heeft veel voordelen
Dankzij een hor houd je namelijk deze vervelende insecten buiten de deur. Dat is prettig, want zo kun jij gewoon lekker alle deuren en ramen openzetten zonder dat gezoem rondom de oren. Bovendien is dit ook de ideale manier om jouw huis te voorzien van frisse lucht, wat ook nog eens erg belangrijk is voor onze gezondheid. En wist je dat horren zelfs een oplossing bieden voor hooikoorts? De horren houden namelijk een groot deel van de pollen buiten. Handig! Helaas is de kans groot dat jouw ramen en deuren niet een standaard maat hebben. Maar, wees niet getreurd. Er bestaan namelijk horren op maat. Deze worden bij jou thuis ingemeten zodat de horren perfect passen. Je hoeft ze alleen nog maar zelf te monteren. Zeg maar hallo tegen een fijne nachtrust zonder insecten.

Keuze uit verschillende horren
Horren zijn dus erg praktisch. Maar naast hun functie zijn ze ook nog eens een ware toevoeging aan de woning. Tegenwoordig zijn de horren veel moderner dan de ‘ouderwetse’ horren. Zo bestaan er verschillende horren waar je uit kunt kiezen, waarbij je zelfs de keuze hebt uit verschillende RAL-kleuren. Een ideale manier om de horren goed te laten combineren met jouw woning.

  • Inzethor: Een inzethor kun je eenvoudig voor het raam plaatsen. Deze is geschikt voor zowel houten als kunststof kozijnen. Ook ideaal voor een draaikiepraam.
  • Plisséhorren: Plisséhorren zijn stijlvolle horren, die beschikbaar zijn voor zowel deuren als ramen. Zo heb je een geplisseerde hordeur en geplisseerde raamhorren. Je hebt de keuze uit inzetplisséhorren of vaste plisséhorren.
  • Klemhor: Wil jij liever niet boren in de kozijnen? Kies dan voor een klemhor, die je door middel van rvs-klemmen vastzet.
  • Rolhor: Een rolhor heeft dezelfde functie als een rolgordijn. Je kunt de rolhor namelijk zelf bedienen. Wanneer je de hor liever niet meer in het zicht hebt, rol je ‘m eenvoudig op in de cassette. Bovendien bestaat er zelfs een rolhor en raamdecoratie in één: het ene deel is geplisseerd gaas en het andere deel is geplisseerde stof.
Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Plantenziektes en plagen
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.