Mooi plantje, plantjes voor in een plantenbak.

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 22/03/2009 - 16:28
Anoniem (anoniem geplaatst)

Mooi plantje, plantjes voor in een plantenbak.

Hoi,
Omdat het gister zo'n mooi weer was heb ik lekker in de tuin gewerkt. Lekker schoffelen, dode planten weg snoeien en bitterzout strooien. Ik heb ook 2 plantenbakken gevult, 1 met viooltjes en 1 aan de muur hangende met een plantje die op viooltjes lijkt, maar het niet is (ik ben de naam vergeten).
Nou heb ik aan de voorkant ook nog een hangende plantenbak aan de muur, maar ik kan geen leuk plantje verzinnen om daarin te zetten. Het liefste heb ik iets met kleurrijke bloemetjes, waarvan er meerdere in de bak passen, dus een klein plantje. De plantenbak hangt op het zuiden, dus in de middag zon, ik weet niet of dat er toe doet. Weet iemand een leuk plantje wat ik er in kan zetten?

zo, 22/03/2009 - 21:01
Anoniem (anoniem geplaatst)

primulainfo-icon, zou ik zeggen. Klein en kan je krijgen in alle kleuren van de regenboog!

ma, 23/03/2009 - 17:38
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dat is nou degene waarvan ik de naam niet wist. Dan weet ik dat ook weer. Maar is er nog een ander plantje wat leuk is?

wo, 25/03/2009 - 11:51
angjira60

leuke plantjes zijn, campanulainfo-icon, een plant met klein paarse bloemetjes (en is winterhard )je kunt er ook een hanglobelia in doen of een petuniainfo-icon, de millionbell heeft kleine bloemen en diverse kleuren. Het beste kun je bij een tuin centrum gaan kijken , daar is nu al weer zoveel keus,dan kun je zelf van alles gaan mengen.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag