Plantenvergiftigd

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 21/04/2006 - 20:40
Anoniem (anoniem geplaatst)

Plantenvergiftigd

Beste tuiniers,

sinds een aantal jaren hebben wij een prachtige (eigen ontworpen) tuin met veel borders. Het heeft lang geduurd voordat we de tuin naar onze eigen ideeën en wensen zover hadden dat er prachtige planten van allerlei soorten en vormen groeiden en bloeiden.
Februari 2005 werd mij helaas verteld dat ik een zeer ernstige vorm van Non-Hodgkin heb en dat ik chemokuren moest ondergaan. Omdat de tuin toch veel aandacht vraagt, hebben we in allerijl besloten dat het gedurende 2005 onderhoudsarm moest zijn. We hebben onze tuin toen met een product bewerkt waardoor er geen onkruid meer opkwam. Maar u raad het al: ook zijn er ontzettend veel planten kapot gegaan. Onze tuin ziet er dan ook ontzettend treurig uit en eigenlijk willen we binnen afzienbare tijd (en niet meer opbouwend in enkele jaren) onze tuin weer prachtig hebben. Daarom zijn wij op zoek naar plantensponzoren die een plantje kunnen missen dat thuishoort in een border. Als u iets over heeft, mail het dan even. Omdat wij in Zuid-Limburg wonen, hopen we dat de meeste reacties dan ook hier vandaan komen. Dit omdat we natuurlijk de planten zelf willen komen oppikken.

Alvast bedankt voor de reacties.

Frans en Marlie Theunissen.

vr, 21/04/2006 - 20:46
Anoniem (anoniem geplaatst)

Omdat ik verwacht had dat een mailadres opgenomen werd in de forumtekst heb ik het niet vermeld in de tekst. Mocht iemand reageren willen dan kan dat ook op het mailardres woopieathome [dot] nl.

Groetjes Frans Theunissen

vr, 21/04/2006 - 23:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

De vereniging Groei en Bloei organiseert in verschillende plaatsen dagen waarop men overtollige planten kan inbrengen en planten gratis kan meenemen.Misschien is er in je omgeving wel zo'n evenement.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag