Red mijn plant

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 06/12/2017 - 17:57
Anoniem (anoniem geplaatst)

Red mijn plant

Hallo allemaal,

Een tijd geleden heb ik van mijn moeder deze plant gekregen. Sinds een week of twee begint de plant enorm af te takelen, terwijl ik niets heb veranderd qua water geven en plaats in het huis. Heeft iemand een idee wat er met dit plantje aan de hand is? Is dit nog op te lossen, of moet ik de hoop maar laten varen?

wo, 06/12/2017 - 18:09
GreenConnection

Watergeven aan vetplanten in de winter moet tot een minimum beperkt worden. Ook moet daarbij de temperatuur zakken. Het lijkt er op dat deze combinatie hier de oorzaak is.

Je kunt de al te kale stengels afsnijden en opnieuw in cactusaarde laten wortelen.

wo, 06/12/2017 - 19:06
Carib

Dit is de Crassulainfo-icon marnieriana 'Hottentot'. Hij houdt van een lichte en luchtige plek. Zelf plant ik vetplanten en cactussen het liefst in een terracotta potje, dan blijft de grond minder snel te nat. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag