Dieffenbachia

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 29/09/2019 - 10:25
SuzyQ (anoniem geplaatst)

Dieffenbachia

Wie kan me helpen , we hebben een redelijke grote Dieffenbachia , nu wordt de stengel / stam steeds dikker aan de bovenkant en kan de dunne stengel dit onderaan moeilijker houden . Onderaan ook bijna geen bladeren meer , kan dit worden doorgesneden en opnieuw gepot , zou deze afgesneden stam opnieuw wortels aanmaken . 

zo, 29/09/2019 - 12:28
GreenConnection

Mogelijk met een foto wordt de situatie duidelijker.

ma, 30/09/2019 - 15:02
PieterPuk

Voor zover ik weet is de Dieffenbachia te stekken door de top schuin af te snijden. Even googlen vertelt je eenvoudig meer...

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag