Hulp gevraagd bij Philodendron Pink Princess

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 24/06/2020 - 20:35
Eapm96 (anoniem geplaatst)

Hulp gevraagd bij Philodendron Pink Princess

Hoi allen,

Onlangs heb ik via Marktplaats een stekje van de Philodendron Pink Princess gekocht. Het versturen duurde echter veel langer dan normaal en uiteindelijk heeft het stekje ruim een week in de doos gezeten..
Het blad is nu een soort geel/oranje kleur en ziet er niet al te blij uit. Het blad is (nog) niet dor en de stengel ziet er nog sterk uit. Kan ik dit plantje weer tot leven wekken of is alle hoop al verloren?

Ik heb het stekje meteen verpot en voor het raam gezet. Ik geef hem regelmatig water en bespray hem ook meerdere keren per dag met water. Is dit de juiste manier om het aan te pakken?

De staat van het stekje nu
Onderkant van het blad
wo, 24/06/2020 - 22:08
GreenConnection

De verzorging is goed, dus afwachten en de stek uit de zon houden. Zelf zonder blad, kan de stengel nog uitlopen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.