Monstera 'Monkey leaf' wortels probleem

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 06/06/2021 - 23:32
Xander (anoniem geplaatst)

Monstera 'Monkey leaf' wortels probleem

Hi!

Ik heb zo'n 1 /1/2 maand de 'Monstera Monkey Mask' gekocht bij plantsome, wordt geleverd in een glazen vaas waar je een bodem water in moet doen en het goed moet zijn (klinkt geweldig, ziet er leuk uit). Nu is er in de loop van de maand verschillende wortels bruin geworden en uitgevallen, dacht dat het aan wenning kon liggen maar nu beginnen de bovenste wortels ook te rotten. De plant leek oké, zelfs nieuwe bladere aan te maken, nu zijn er 2 bladeren die nieuw kwamen, zwart geworden. 

Mijn vraag is of iemand weet wat dit is? (is het wortel rot door het water? of is het geinfecteerd?) En wat kan ik nu het beste doen?

Hopelijk heeft iemand antwoord op mijn vraag!

Wortels
ma, 07/06/2021 - 00:51
GreenConnection

Je hebt 3 maanden 'plantgarantie' , dus ik zou me tot de leverancier wenden met je klacht.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.