Raadselachtige Kamerlinde

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 01/05/2021 - 21:40
LvT (anoniem geplaatst)

Raadselachtige Kamerlinde

Dag allemaal,

Sinds een week heb ik in mijn huiskamer een kamerlinde staan, nog jong. Ik zag deze week dat er op sommige bladeren en ook op de vloer rondom de plant kleverige vlekjes zitten, dus ik dacht aan bladluis. 

Terug in de winkel kon geen luis of eitje ontdekt worden. Zojuist nogmaals gecheckt: niks te zien... maar nog steeds wel wat kleverige plekjes.

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn??

zo, 02/05/2021 - 00:00
GreenConnection

Omdat de bladeren van Sparmannia zwaar behaard zijn, worden ze zelden aangetast door luizen. Mogelijk zijn de stengels bezocht door dop- of schildluis?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag