vervelende vogels halen tuin overhoop!

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 04/05/2005 - 01:10
Anoniem (anoniem geplaatst)

vervelende vogels halen tuin overhoop!

Er zitten telkens vervelende vogels mijn tuin overhoop te halen. ze zitten in het boomschors en gooien het uit de tuin. ook in het zand wroeten ze waardoor dit in het grind terecht komt. ik heb al cacaodoppen geprobeerd, maar deze gooien ze er ook uit!

help wat moet ik met deze rotvogels aan!
Groetjes Ellen

do, 05/05/2005 - 19:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dat is normaal wat de vogels doen. Zij zoeken naar nest matriaal en wat sappige insekten. Daarbij denken ze niet dat jij eventueel moet vegen. In het tuincentrum`s kun je nylon draden kopen. Hier aan zit foliepapier bevestigd. Door de wapperende wind en het weerkaatsen van het zonlicht zullen zij ervan schrikken. Dit zal een poosje helpen, maar ook vogels zullen er op een gegeven moment niet meer intrappen. In ieder geval succes.

za, 07/05/2005 - 17:21
Anoniem (anoniem geplaatst)

Blij zijn dat ze het naar hun zin hebben in je tuin, ze eten insecten die anders misschien een plaag zijn voor je mooie plantjes.

Afen toe even ee bezem erdoor en klaar....

ma, 20/06/2005 - 16:05
Anoniem (anoniem geplaatst)

afscheiding maken van pallisaden.tussen de houtsnippers en het zand.zodat de schade beperkt blijft.maar ja onder dat lekkere boomschors zitten lekkere wurmen voor ze. wortel doek eronder helpt ook.want daar pikken ze niet doorheen.

di, 19/07/2005 - 13:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

gewoon laten gaan sommige mensen hebben er alles voor over om wat vogels in de tuin te hebben. Je hoeft echt geen maatregelen te nemen die weer geld kosten.

Onderwerp gesloten