Zien er ziek uit

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 16/06/2019 - 18:38
theowilma

Zien er ziek uit

deze asters zien er ziek uit. Heb ze 6 wk geleden gekocht in Trompenburg, R'dam. Sinds 2 wk hebben ze zwarte vlekken en zijn de blaadjes gerimpeld. Ik hoopte dat ze hier overheen zouden groeien, maar dat is niet het geval. Zal ik ze uittrekken of zou het toch nogwat kunnen worden?

Wat is hier aan de hand?
zo, 16/06/2019 - 21:36
GreenConnection

Lijkt me een verwelkingsziekte en dat moet al in de planten aanwezig zijn geweest voor de aankoop.

zo, 16/06/2019 - 22:00
Carib

Dit lijken me geen asters maar zomerasters en die zijn inderdaad gevoelig voor een verwelkingsziekte, veroorzaakt door een schimmel. Meteen vernietigen. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.